A Norauto, amely 1970-tol építi autóközpont -hálózatát Franciaországban, mára piacvezeto és 8 országban jelenlévo nemzetközi márka. A Norauto, melynek nagy és közepes alapterületu autóközpontjai leginká nagy forgalmú kereskedelmi centrumokhoz közel épülnek, az elmúlt évek során nemzetközi szinten is elismertette szaktudását.

Miután megnyitotta elso autóközpontját Franciaországban, a Norauto nemzetközi viszonylatban is gyors ütemben fejlodött. 1986-os spanyolországi indulása után folyamatosan új és újabb országokban nyitott: Olaszországban, Belgiumban, Portugáliában, Argentínában és Lengyelországban is.

Sikereitol megerosödve a Norauto úgy döntött, hogy Magyarországra érkezik, és megnyitja elso autóközpontját déli részén, Soroksáron.

Az elso magyar autóközpont megnyitása Soroksáron, 2006. július 19-én Magyarország fovárosát, Budapestet választotta a Norauto az elso autóközpont létrehozásához. Budapest déli részén, Soroksáron található az új Norauto-központ, amelyben mintegy 25 fos csapat dolgozik, és az Auchan kereskedelmi zónájában helyezkedik el.

A Norauto az Ügyfelek kényelmét és a jármuvezetok elégedettségét helyezi elotérbe, üzletünkben széles köru kiszolgálással állunk a gépjármuvezetok rendelkezésére az autókarbantartás és -felszerelés területén. Muhelyünk több mint 85 szolgáltatása elozetes idopont-egyeztetés után vagy anélkül is igénybe veheto.

Az elso magyarországi megjelenés után októberben Csömörön megnyílik a Norauto második központja is.