toyotaNa engem is megtalalt egy ilyen vasarnapi vezeto. Nagy Lajos Kiraly utja 20 szam elott, zebra jo magyar polgar atenged valakit – azert ez is ritka – mogotte egy suzuki ignis melyet en kovetek. Fekeznek, megallunk. En ugy 1,5 meterre lehetek az ignistol. Csikorgas es csatt… nyakam randul, es elso feleszmelesben azt latom hogy a motorhazteto hajlik felbe.

Motor leall, veszvillogo be, kulcs ki es nezem mi van. Az ignisben 2 kis gyerek, kerdem minden ok? Szerencsere ijedsegen kivul semmi. Erre mar kikaszalodik a citroenbol – ez az ami belem jott – a csavo es kerdon nez miert uvoltunk 2en.

Aztan meg neki allt feljebb, hogy mi miert fekeztunk, majd kozli kizart, hogy o lokott volna bele a suzukiba. Na erre mar nekem is eldurrant az agyam, kerdeztem elismeri vagy sem? Monda, hogy nem. Jo van tele elokotor es a 112. 1,5 ora mire kiernek a rendorok – jaj a vasarnapi ebeded nehogy zavarjuk. 15h30 korulre megjottek a rendorok – azert megjegyzem addig, 3 jarorauto elment mar mellettunk.

Papirozas megtortent, es a rendorok “jofejek” voltak, mert nem buntettek meg a csokat, mondvan lesz eleg baja. Szegeny toyotam valoszinu totalkar, kapok erte majd par garazst, ami eppen semmire nem lesz eleg. Pedig semmi baja nem volt az autonak. Szerencse, hogy a kotelezot meg nem fzettem be a 4. negyedevre, valoszinu mar nem is fogom.

Tisztelt vasarnapi vezetok! Legyen onkritikatok es maradjatok otthon vasarnapi is!